Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Comenceu per la vinagreta: tritureu un grapat de nous, oli d'oliva, una mica de menta i un pessic de sal.
  2. Amaniu l'enciam amb la vinagreta, i afegiu-hi les figues i el formatge de cabra.
  3. Acabeu-ho amb una mica de reducció de vinagre de Mòdena, que en aquest cas hi queda molt bé perquè les figues i el vinagre de Mòdena fan una combinació molt i molt interessant.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: