Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Com sempre que heu de fer servir els fogons, demaneu ajuda a un adult. En una paella gran amb un raig generós d’oli, coeu els tomàquets cherry, a foc mitjà, 5 min o fins que se’ls esberla la pela i l’oli comença a agafar un color vermellós. Saleu-ho i reserveu-ho.
  2. Bulliu els tirabuixons en aigua abundant uns 10 min o seguint les indicacions del fabricant perquè quedin grenyals.
  3. Escorreu bé la pasta, poseu-la en un recipient gran i barregeu-la amb l’oli de coure els tomàquets i amb els tomàquets.
  4. Talleu la mozzarella per la meitat i piqueu l’alfàbrega.
  5. Barregeu la mozzarella i l’alfàbrega amb l’amanida de pasta. Només us queda acabar-ho amb el vinagre balsàmic, si us ve de gust, i ja teniu l’amanida a punt.

El consell

L’amanida caprese és originària de l’illa de Capri (Itàlia). Aquesta illa es troba a la regió de la Campània, on s’elabora la famosa mozzarella di buffala campana, un tipus de mozzarella feta amb llet de búfales d’aigua.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: