Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Com sempre que heu de fer servir els fogons, demaneu ajuda a un adult. En una paella gran amb un raig generós d’oli, coeu els tomàquets cherry, a foc mitjà, 5 min o fins que se’ls esberla la pela i l’oli comença a agafar un color vermellós. Saleu-ho i reserveu-ho.
  2. Bulliu els tirabuixons en aigua abundant uns 10 min o seguint les indicacions del fabricant perquè quedin grenyals.
  3. Escorreu bé la pasta, poseu-la en un recipient gran i barregeu-la amb l’oli de coure els tomàquets i amb els tomàquets.
  4. Talleu la mozzarella per la meitat i piqueu l’alfàbrega.
  5. Barregeu la mozzarella i l’alfàbrega amb l’amanida de pasta. Només us queda acabar-ho amb el vinagre balsàmic, si us ve de gust, i ja teniu l’amanida a punt.

El consell

L’amanida caprese és originària de l’illa de Capri (Itàlia). Aquesta illa es troba a la regió de la Campània, on s’elabora la famosa mozzarella di buffala campana, un tipus de mozzarella feta amb llet de búfales d’aigua.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

20 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

20 jul

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto