Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Com sempre que heu de fer servir els fogons, demaneu ajuda a un adult. En una paella gran amb un raig generós d’oli, coeu els tomàquets cherry, a foc mitjà, 5 min o fins que se’ls esberla la pela i l’oli comença a agafar un color vermellós. Saleu-ho i reserveu-ho.
  2. Bulliu els tirabuixons en aigua abundant uns 10 min o seguint les indicacions del fabricant perquè quedin grenyals.
  3. Escorreu bé la pasta, poseu-la en un recipient gran i barregeu-la amb l’oli de coure els tomàquets i amb els tomàquets.
  4. Talleu la mozzarella per la meitat i piqueu l’alfàbrega.
  5. Barregeu la mozzarella i l’alfàbrega amb l’amanida de pasta. Només us queda acabar-ho amb el vinagre balsàmic, si us ve de gust, i ja teniu l’amanida a punt.

El consell

L’amanida caprese és originària de l’illa de Capri (Itàlia). Aquesta illa es troba a la regió de la Campània, on s’elabora la famosa mozzarella di buffala campana, un tipus de mozzarella feta amb llet de búfales d’aigua.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto