Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu la taronja i talleu-la a daus. Poseu-la en un cassó juntament amb la mel i un raig d’aigua i feu-la bullir 7 min. Reserveu-la.
  2. Renteu l’escarola i trenqueu-la a trossos. Talleu la col a tires fines i renteu-la.
  3. Separeu els dos filets dels seitons i col·loqueu-los en un pot amb aigua freda. Reserveu-ne les espines. Una vegada els tingueu preparats, traieu aquesta aigua i poseu-hi l’aigua mineral, el vinagre i la sal. Deixeu-ho marinar 4 h. Passat aquest temps, traieu els filets de l’aigua, poseu-los en una plàtera i cobriu-los amb oli. Deixeu-ho marinar 12 h.
  4. Talleu el bròquil i el bitxo confitat a daus petits i afegiu-los a la taronja agra amb mel. Incorporeu-hi un raig de vinagre de poma.
  5. Enfarineu les espines dels seitons i fregiu-les amb l’oli d’oliva. Passeu-les per un paper absorbent i reserveu-les.
  6. Prepareu l’amanida. Poseu-hi un fons d’escarola i col. Al damunt, col·loqueu-hi els filets de seitó i les espines fregides.
  7. Barregeu 2 dl d’oli del marinat a la taronja, bròquil i bitxo amb mel i saleu-ho al punt. Amaniu els seitons i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: