Troba la teva recepta

Preparació

  1. Escateu les sardines i traieu-ne els dos filets. Poseu-les 4 h a la nevera en una plàtera amb un polsim de sal, el vinagre i l’aigua.
  2. Feu petites boles de síndria, sense les llavors. Peleu el raïm blanc, traieu-ne les llavors i poseu-los en un bol amb aigua i suc de llimona perquè no s’oxidin.
  3. Traieu les sardines de l’aigua i poseu-les en una plàtera cobertes d’oli, el raïm, la síndria i el tomàquet, i reserveu-ho 1 h.
  4. Escaldeu el tomàquet en aigua bullent. Refredeu-lo, peleu-lo, traieu-ne les llavors i talleu-lo a daus regulars. Netegeu l’escarola amb aigua i escorreu-la molt bé. Feu el mateix amb la ruca i els canonges.
  5. Disposeu en una banda del plat (si pot ser, de vidre i quadrat) l’escarola amb les fulles de ruca i les herbes dels canonges.
  6. Al costat, poseu-hi els filets de sardina, i amaniu l’escarola i les sardines amb l’oli de la marinada. Acabeu-ho amb uns grans de sal grossa en escates.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

19 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

20 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto