Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu les carxofes i talleu-les a quarts, i fregiu-les amb oli d’oliva abundant, fins que quedin cruixents. Reserveu-les.
  2. Talleu la botifarra i salteu-la en una paella, amb una mica de sal i un raig d’oli, fins que quedi ben feta. Reserveu-la.
  3. Netegeu la sípia i talleu-la a quadrats de mida semblant. Salteu-los en una paella amb un raig d’oli d’oliva i un pessic de sal, fins que estiguin ben cuits. 
  4. Als plats, serviu unes fulles d’escarola ben netes i, a sobre, la sípia, les carxofes i la botifarra. Serviu-ho amb un sofregit d’alls tendres: en una paella amb un raig d’oli d’oliva, sofregiu els alls tendres tallats a rodanxes fines, al costat del bitxo. Un cop l’all tendre s’estovi, serviu-ho sobre la sípia. Acabeu-ho amb una mica de cibulet i sal en escates.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: