Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’amanida: poseu a bullir la quinoa, ben neta, 10-12 min. Escorreu-la, refredeu-la i afegiu-hi una mica d’oli.
  2. Talleu la llima en 4 trossos. Reserveu-los.
  3. Per a l’amaniment: tritureu tots els ingredients en un got, fins que quedin ben mesclats, i barregeu-ho amb la quinoa.
  4. Per al muntatge: repartiu la quiona al fons de quatre gots i poseu-hi el blat de moro dolç i la ruca a sobre. Afegiu-hi el salmó fumat i les fulles d’alfals i acabeu-ho amb un grill de llima a sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: