Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu aigua amb sal a bullir i coeu l’arròs durant 5 minuts. Coleu-lo i reserveu-lo.
  2. Salpebreu els talls de llom.
  3. Arrebosseu la carn primer per ou batut i després pel panko.
  4. Fregiu els talls de carn en oli ben calent.
  5. Talleu els talls de carn a tires fines.
  6. En un bol disposeu una base d’arròs, els talls de carn a sobre i la salsa teriyaki per sobre.
  7. Finalment, disposeu una mica de ceba tendra picada (la part verda) per sobre i un toc de Flor de Sal i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: