Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Bulliu l’arròs 25 min amb aigua, escorreu-lo i assequeu-lo al forn unes 3 o 4 h a 80 ºC. A continuació fregiu-lo amb oli. Finalment, salteu-lo en una paella amb una mica de sucre i reserveu-lo. 
  2. Per al gelat de llet merengada (podeu comprar-lo bo i fet): infusioneu la llet amb les espècies i les peles de cítrics. Barregeu la resta d’ingredients (20 g de sucre, dextrosa i estabilitzant) i deixeu-los 12 h perquè madurin a la nevera. Tot seguit, passeu el gelat per la sorbetera. Per a la sopa de préssec: peleu els préssecs i tritureu-los amb una mica de sucre, si convé. 
  3. Muntatge: poseu l’arròs cruixent al fons del plat; a sobre, el gelat de llet merengada, i, finalment, aboqueu-hi la sopa de préssec.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 261

UN ESTIU PER MENJAR-TE'L

  • Plats del mes
  • Mariano Gonzalvo

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto