Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu coure per separat l'arròs basmati i l'arròs salvatge, en aigua salada abundant, segons la informació del fabricant. Coleu-lo i refresqueu-lo sota l'aigua de l'aixeta.
  2. Escaldeu els pèsols en aigua salada, uns 30 s, i poseu-los en aigua gelada. 
  3. Peleu i elimineu les llavors dels tomàquets i talleu-los a daus.
  4. Peleu la ceba i piqueu-la.
  5. Netegeu el porro i piqueu-lo finalment. 
  6. Renteu els raves i talleu-los molt fins, amb una mandolina. 
  7. Barregeu els arrossos amb els pèsols, la ceba, el porro i el tomàquet, triturat. 
  8. Salpebreu-lo i amaniu-ho amb el suc de llimona i l'oli d'oliva. Afegiu-hi les raves i unes fulletes de menta fresca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 nov

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto