Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu la coliflor en arbrets i salteu-los en una cassola, amb oli. Quan estiguin una mica daurats, retireu-los.
  2. Netegeu i trossegeu la sípia. Sofregiu-la a la mateixa cassola, prèviament salpebrada. Quan agafi un color daurat, afegiu-hi la coliflor i el pebre vermell. Remeneu-ho una mica i mulleu-ho amb el brou.
  3. Porteu-ho a ebullició i afegiu-hi l’arròs. Poseu-hi el safrà, salpebreu-ho i deixeu-ho coure uns 15 min, a foc mitjà, barrejant-ho de tant en tant perquè no s’enganxi.
  4. Rectifiqueu l’arròs de sal a mitja cocció. Retireu-lo del foc i deixeu-lo reposar 2-3 min abans de servir-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

24 feb

18a Xatonada Popular de Cubelles

A les comarques del Garraf i de l'Alt i Baix Penedès el xató és un plat que no pot faltar, i la...

24 feb

Enotast. Brunch amb vins de Can Roda

Després d'estrenar la Temporada 2019, l'Enotast torna amb una nova edició. L'encarregada de conduir aquesta...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto