Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al sofregit blanc: talleu la ceba a daus i sofregiu-la amb l’oli i la sal fins que quedi transparent i comenci a caramel·litzar (40 min a foc mitjà, aproximadament).
  2. Per al brou: poseu tots els ingredients en fred en una olla i bulliu-los 2 h i 30 min. Coleu-lo i poseu-lo en una altra olla i torneu-lo a bullir. Desgreixeu-lo i poseu-lo al a punt de sal.
  3. En una cassola, poseu el sofregit blanc de ceba i la picada d’all i julivert. Poseu-ho al foc i quan estigui calent afegiu-hi l’arròs. Doneu-hi dues voltes i mulleu-ho amb el brou de pollastre calent.
  4. Coeu-ho tot uns 12 min i afegiu-hi la botifarra negra tallada a daus d'1 x 1 cm. Passats 2 min, incorporeu-hi la poma gala tallada a daus d'1 x 1 cm.
  5. Coeu-ho i acabeu-ho lligant l’arròs amb el formatge El Set ratllat i la nou de mantega.
  6. Munteu el plat disposant l’arròs en forma allargada i enllestiu-ho amb bastonets de poma granny smith.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto