Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al sofregit blanc: talleu la ceba a daus i sofregiu-la amb l’oli i la sal fins que quedi transparent i comenci a caramel·litzar (40 min a foc mitjà, aproximadament).
  2. Per al brou: poseu tots els ingredients en fred en una olla i bulliu-los 2 h i 30 min. Coleu-lo i poseu-lo en una altra olla i torneu-lo a bullir. Desgreixeu-lo i poseu-lo al a punt de sal.
  3. En una cassola, poseu el sofregit blanc de ceba i la picada d’all i julivert. Poseu-ho al foc i quan estigui calent afegiu-hi l’arròs. Doneu-hi dues voltes i mulleu-ho amb el brou de pollastre calent.
  4. Coeu-ho tot uns 12 min i afegiu-hi la botifarra negra tallada a daus d'1 x 1 cm. Passats 2 min, incorporeu-hi la poma gala tallada a daus d'1 x 1 cm.
  5. Coeu-ho i acabeu-ho lligant l’arròs amb el formatge El Set ratllat i la nou de mantega.
  6. Munteu el plat disposant l’arròs en forma allargada i enllestiu-ho amb bastonets de poma granny smith.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: