Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Sofregiu la ceba, l'all, el pebrot de romesco i el tomàquet de penjar fins que quedi ben dauradet i reduït.
  2. Nacreu l'arròs amb aquest sofregit, afegiu-hi el fumet i coeu-ho a foc mitjà durant 10 min.
  3. Incorporeu-hi els pèsols, el bacallà i la botifarra negra, i coeu-ho 5 min.
  4. Rectifiqueu-ho de sal i de pebre al gust i lligueu tot l'arròs amb la mantega.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: