Troba la teva recepta

Preparació

  1. Traieu el peduncle de les nyores i poseu-les en remull amb aigua calenta durant 1 h. Un cop s'hagin rehidratat, retireu-ne la carn amb ajuda d'una cullera o la fulla d'un ganivet. La pell la podeu tirar.
  2. Enfarineu els trossos de bacallà i fregiu-los en una paella amb abundant oli d'oliva a foc viu. No els cuineu molt, amb un parell de minuts per cada costat n'hi ha prou. Un cop fregits, deixeu els trossos de bacallà sobre paper absorbent.
  3. En una cassola baixa, poseu un raig d'oli d'oliva i sofregiu-hi la ceba tallada a la juliana. Tireu-hi un pessic de sal i deixeu que suï uns 5 min a foc mitjà.
  4. Passat el temps, incorporeu-hi els pebrots tallats a la jardinera i deixa que se sofregeixin 5 min més.
  5. Afegiu-hi el tomàquet ratllat i la carn de les nyores. Deixeu que es redueixi uns 10 min. Rectifiqueu-ho de sal si fos necessari.
  6. Quan tingueu el sofregit al punt, afegiu els trossos de bacallà a la cassola i deixeu que tot el conjunt faci xup-xup uns minuts. No fiqueu cap cullera o espàtula a la cassola a partir del moment en què hi poseu el bacallà, ja que podríeu trencar-lo. Per remenar-ho, bressoleu suaument la cassola. Passats uns 5 min, retireu-ho del foc i tapeu-ho. A mi m'agrada deixar-ho reposar una estona, mentre faig l'aperitiu, perquè s'integrin bé els sabors. Després, si cal, ho escalfo en un moment i ho tinc a punt per gaudir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

14-24 mar

2n Festival Gastronòmic Passeig de Gourmets

Del 14 al 24 de març, Passeig de Gourmets obre les portes als 18 restaurants que participen en la segona edició...

08-24 mar

7è Encarxofa't

A Cambrils, al març, ens conviden a assaborir les seves carxofes, un producte de l’horta cambrilenca...

24 mar

Fira del Cítric de Xerta

Des de 2009 les poblacions de la comarca del Baix Ebre, un territori amb llarga tradició de cultiu d’arbres...

26 mar

Taller sobre els fonaments de la cuina: els llegums

Parlareu de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Us Explicaran...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto