Troba la teva recepta

Preparació

  1. Traieu el peduncle de les nyores i poseu-les en remull amb aigua calenta durant 1 h. Un cop s'hagin rehidratat, retireu-ne la carn amb ajuda d'una cullera o la fulla d'un ganivet. La pell la podeu tirar.
  2. Enfarineu els trossos de bacallà i fregiu-los en una paella amb abundant oli d'oliva a foc viu. No els cuineu molt, amb un parell de minuts per cada costat n'hi ha prou. Un cop fregits, deixeu els trossos de bacallà sobre paper absorbent.
  3. En una cassola baixa, poseu un raig d'oli d'oliva i sofregiu-hi la ceba tallada a la juliana. Tireu-hi un pessic de sal i deixeu que suï uns 5 min a foc mitjà.
  4. Passat el temps, incorporeu-hi els pebrots tallats a la jardinera i deixa que se sofregeixin 5 min més.
  5. Afegiu-hi el tomàquet ratllat i la carn de les nyores. Deixeu que es redueixi uns 10 min. Rectifiqueu-ho de sal si fos necessari.
  6. Quan tingueu el sofregit al punt, afegiu els trossos de bacallà a la cassola i deixeu que tot el conjunt faci xup-xup uns minuts. No fiqueu cap cullera o espàtula a la cassola a partir del moment en què hi poseu el bacallà, ja que podríeu trencar-lo. Per remenar-ho, bressoleu suaument la cassola. Passats uns 5 min, retireu-ho del foc i tapeu-ho. A mi m'agrada deixar-ho reposar una estona, mentre faig l'aperitiu, perquè s'integrin bé els sabors. Després, si cal, ho escalfo en un moment i ho tinc a punt per gaudir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

28 jun

Subhasta cantada de peix al Masnou

La subhasta cantada de peix és un dels sistemes de comercialització més antics. Els pescadors de...

29 jun

VI Eclipsi de Garnatxa Blanca

La Denominació d'Origen Terra Alta proposa donar la benvinguda a l'estiu amb una experiència gastronòmica...

29 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto