Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu totes les verdures.
  2. Talleu la ceba a la juliana i sofregiu-la juntament amb el llorer i l'all.
  3. Talleu els pebrots a trossos d'uns 3 x 3 cm i salteu-los a part.
  4. Peleu les albergínies i talleu-les a trossos d'uns 3 x 3 cm, saleu-les i salteu-les a part.
  5. Feu el mateix amb els carbassons, sense treure'ls la pell.
  6. Una vegada estigui feta la ceba, afegiu-hi el pebrot i, finalment, l'albergínia i el carbassó.
  7. Afegiu-hi el tomàquet fregit i moveu-ho amb cura.
  8. Poseu-ho a punt de sal.
  9. Enfarineu el bacallà.
  10. Fregiu el bacallà.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: