Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Desfulleu la col mantenint les fulles senceres més grosses; per a cada farcell en necessitareu 3. 
  2. Talleu-ne les fulles centrals, més blanques i petites, a la juliana.
  3. Poseu una fulla verda de col i, a sobre, dues més de blanques. Salpebreu-ho i amaniu-ho amb oli. A sobre, col·loqueu-hi el filet de bacallà i una mica de romesco, i embolcalleu el bacallà, que quedi ben tancat. Repetiu-ho amb cada tall de bacallà.
  4. Poseu els farcells sobre la brasa (dins d’unes graelles s’aguantaran tancats més fàcilment). En 5 min ja els tindreu cuits. No patiu si la fulla exterior queda cremada, ja que la descartareu. Mengeu-vos cada farcell a l’estil 'wrap', directament, amb les mans. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: