Preparació
- Poseu aigua amb sal a bullir i coeu l’arròs durant 8 minuts. Coleu-lo i reserveu-lo.
- Talleu els bolets xiitake a làmines i els salteu amb una mica d’oli d’oliva. Reserveu-ho.
- En una paella poseu un rajolí d’oli d’oliva i salteu els brots de soja durant un parell de minuts. Afegiu-hi una mica de salsa de soja i reserveu-ho.
- En una paella poseu un rajolí d’oli d’oliva i salteu els espinacs frescos fins que redueixin el seu volum. Afegiu-hi una mica de salsa de soja i reserveu-ho.
- Coeu els ous a mode d’ou ferrat i reserveu-los.
- Talleu les pastanagues a bastons prims i petits. Reserveu-ho.
- Salteu les algues amb una mica d’oli d’oliva i reserveu-les.
-
En una paella poseu un rajolí d’oli de sèsam i afegiu-hi l’arròs i la salsa de xili. Coeu tot junt durant un parell de minuts.
-
Munteu el plat disposant una base d’arròs i aneu-hi col·locant els diferents elements a sobre; els bolets, els brots de soja, els espinacs, l’ou i les pastanagues.
-
Finalment, decoreu-ho amb una mica de llavors de sèsam i serviu-ho.