Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu aigua amb sal a bullir i coeu l’arròs durant 8 minuts. Coleu-lo i reserveu-lo.
  2. Talleu els bolets xiitake a làmines i els salteu amb una mica d’oli d’oliva. Reserveu-ho.
  3. En una paella poseu un rajolí d’oli d’oliva i salteu els brots de soja durant un parell de minuts. Afegiu-hi una mica de salsa de soja i reserveu-ho.
  4. En una paella poseu un rajolí d’oli d’oliva i salteu els espinacs frescos fins que redueixin el seu volum. Afegiu-hi una mica de salsa de soja i reserveu-ho.
  5. Coeu els ous a mode d’ou ferrat i reserveu-los.
  6. Talleu les pastanagues a bastons prims i petits. Reserveu-ho.
  7. Salteu les algues amb una mica d’oli d’oliva i reserveu-les.
  8. En una paella poseu un rajolí d’oli de sèsam i afegiu-hi l’arròs i la salsa de xili. Coeu tot junt durant un parell de minuts.

  9. Munteu el plat disposant una base d’arròs i aneu-hi col·locant els diferents elements a sobre; els bolets, els brots de soja, els espinacs, l’ou i les pastanagues.

  10. Finalment, decoreu-ho amb una mica de llavors de sèsam i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: