Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la ceba vermella i talleu-la a la juliana, cobriu-la amb el vinagre de xerès i marineu-ho 1 h.
  2. Peleu i retireu els caps de les gambes. Netegeu els calamarsons eliminant-ne la ploma.
  3. Netegeu els alls tendres i talleu-los a rodanxes.
  4. Escalfeu una paella amb unes gotes d’oli d’oliva i salteu-hi breument les gambes. Reserveu-les.
  5. Torreu les llesques de pa. Afegiu-hi unes gotes d’oli i sofregiu-hi els alls tendres uns minuts.
  6. Afegiu-hi els calamarsons i salteu-los 2 min, incorporeu-hi les gambes i salteu-ho uns instants més.
  7. Poseu-ho a punt de sal i pebre.
  8. Unteu el pa amb els alls negres.
  9. Serviu el saltat sobre el pa torrat. Escorreu-hi la ceba i poseu-la sobre el saltat. Afegiu-hi unes fulletes d’estragó.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: