Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Retireu les parts més greixoses i les restes de sang de la carcassa, l’espinada i els ossos. 
  2. Renteu les hortalisses, peleu-les i talleu-les a trossos grossos. 
  3. Poseu la carcassa, l’espinada i els ossos en una olla, cobriu-los amb aigua mineral, afegiu-hi uns quants grans de pebre i la fulla de llorer, i feu-ho bullir. Retireu les impureses del brou amb una escumadora. Coeu-ho a foc lent 90 min. 
  4. Afegiu-hi les hortalisses i coeu-ho 1 h més. Aneu-ho desescumant i retirant-ne el greix de tant en tant. 
  5. Passeu el brou per un colador xinès.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: