Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Marqueu el calamar en una paella calenta, per les quatre cares. Si no trobeu aquest tipus de calamar, podeu fer servir un calamarsó de platja, ben fresc. Si és així, marqueu-lo per les dues cares en el moment de servir-lo.
  2. Sofregiu els alls, picats finament, el julivert i el suc de mitja llimona.
  3. Presenteu el tub de calamar i salseu-lo amb el sofregit d’all. Coroneu-ho amb uns pètals de crisantem i els brots d’alfàbrega.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: