Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

1. Per a la picada: tritureu tots els ingredients.

2. En una cassola, daureu l’all sencer, una mica aixafat, amb un xic d’oli.

3. Incorporeu-hi les potes dels calamars i deixeu-les coure fins que agafin una mica de color.

4. Afegiu-hi la meitat de la ceba picada i deixeu-la coure fins que estigui ben caramel·litzada.

5. Afegiu-hi l’albergínia tallada a daus i coeu-la 10 minuts. Afegiu-hi la carn picada i deixeu-la sofregir.

6. Mulleu-ho amb un xic de moscatell i deixeu que s’evapori. Salpebreu-ho.

7. Farciu els cossos dels calamars amb el farciment i tanqueu-los amb l’ajut d’un escuradents.

8. Poseu a la mateixa cassola la resta de la ceba picada i deixeu-la coure lentament. Quan estigui ben cuita, afegiu-hi el tomàquet ratllat i deixeu-lo coure lentament fins a formar un bon sofregit.

9. Afegiu-hi els calamars farcits, mulleu-ho amb el vi blanc i deixeu-lo evaporar del tot.

10. Cobriu-ho amb l’aigua i deixeu-ho coure 25 minuts, fins que el calamar sigui tendre.

11. Un cop cuit, afegiu-hi una cullerada de la picada i deixeu que la salsa s’espesseixi. Salpebreu-ho.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: