Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la ceba vermella i talleu-ne la meitat a la juliana. Poseu l'altra meitat en un recipient per triturar.
  2. Espremeu el suc de les llimes i afegiu-lo al recipient amb dos bitxos, la meitat del coriandre i la llet de coco, i tritureu-ho bé.
  3. Talleu el bacallà a daus i deixeu-lo macerar de 5 a 7 min en la preparació anterior.
  4. Peleu l'alvocat i talleu-lo a daus.
  5. Renteu els tomàquets i talleu-los per la meitat.
  6. En un bol, barregeu els tomàquets, la ceba a la juliana, l'alvocat, la resta de les fulles de coriandre i els bitxos tallats a rodanxes. Afegiu-hi els daus de bacallà macerats i escorreguts i barregeu-ho. Saleu-ho.
  7. En un plat, ompliu un cèrcol amb la barreja. Amaniu-la amb un parell de cullerades de la vinagreta, oli d'oliva i pebre negre acabat de moldre. Acompanyeu-ho d'uns grills de llima.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: