Troba la teva recepta

Preparació

  1. Netegeu el peix d'escates, espines i pell, talleu-lo a daus de 2 x 2 cm i reserveu-los a la nevera.
  2. Peleu i netegeu els llagostins i escaldeu-los en aigua bullent amb sal (no llenceu aquesta aigua, servirà per obrir els musclos) 30 s. Refredeu-los amb aigua amb gel, escorreu-los i reserveu-los a la nevera.
  3. Netegeu els musclos i poseu-los al foc amb un rajolí d'aigua de bullir els llagostins. Tapeu-los i, quan s'obrin, atureu-ne la cocció, traieu-los de la closca i conserveu l'aigua que han deixat anar.
  4. Talleu el pop a rodanxes de 0,5 cm i reserveu-les a la nevera.
  5. Per al moniato: renteu-lo i bulliu-lo com si es tractés d'una patata. Després, peleu-lo i talleu-lo a rodanxes; reserveu-les.
  6. Netegeu l'enciam, escorreu-lo i reserveu-lo a la nevera.
  7. Peleu i talleu la ceba en juliana, reserveu-la.
  8. Per al 'rocoto' i l''ají' groc: heu de tenir en compte que són productes que piquen molt, talleu-ne trossos petits, d'1 x 1cm, i reserveu-los.
  9. Espremeu les llimones, sense esprémer massa, perquè no deixin anar l'amargor de les peles i la part blanca interior. Poseu el suc en un recipient, amb un tros petit de 'rocoto' i 'ají' groc, el gingebre, el coriandre, l'all, sal i pebre, un raig d'oli d'oliva i un parell de cullerades de l'aigua d'obrir els musclos. Tritureu-ho amb l’ajuda d'un túrmix.
  10. Col·loqueu el peix i la ceba en un colador i renteu-ho amb aigua molt freda, poseu-ho en un recipient de vidre o porcellana, salpebreu-ho i afegiu-hi la salsa de llimona. Deixeu-ho macerar 5 min. Es pot deixar més temps, però com més temps passi la textura del peix anirà canviant.

MUNTATGE

  1. Us recomanem que refredeu els plats prèviament.
  2. Disposeu la barreja de peix, marisc i ceba al plat, col·locant l'enciam en forma de bouquet, acompanyat del moniato i el blat de moro.
  3. Opcionalment, afegiu-hi un raig d'oli d'oliva.

 

Més receptes amb Peix i marisc

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

20 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

20 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

21 jul

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto