Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Poseu l’albergínia i el pebrot en una safata que pugui anar al forn. Afegiu-hi oli i sal i escaliveu-ho al forn, a 200 ºC, uns 50 min.
  2. Quan les verdures siguin cuites, demaneu ajuda a un adult per treure-les del forn. Un cop fora, tapeula safata i deixeu que el pebrot i l’albergínia es refredin. D’aquesta manera costaran menys de pelar.
  3. Mentre espereu que es refredin les verdures, prepareu les sardines. El millor és que, a l’hora de comprar-les, demaneu a la peixateria que les filetegin. Si no ho heu fet, us tocarà fer-ho a nosaltres. Demaneu a un adult que us faci un cop de mà. Traieu el cap de les sardines, obriu-les per la meitat i reviseu que quedin el mínim d’espines possible.
  4. Aprofiteu que teniu el forn encès per torrar les llesques de pa de motlle i reserveu-les.
  5. Peleu l’albergínia i el pebrot i talleu-los ben menuts.
  6. Poseu els trossets d’albergínia i pebrot sobre el pa, acabeu-ho amb les sardines, amb la pell cap avall, i doneu-los un toc al forn, només 2 min.
  7. Demaneu ajuda novament a un adult per treure les coques del forn, amaniu-les amb un bon raig d’oli i una mica de flor de sal.

El consell

En comptes de posar-hi pebrot i albergínia, també podeu preparar la coca amb uns tomàquets cherry, unes làmines de carbassó i una mica de ceba.

Si les talleu per la meitat, aquestes coques poden quedar la mar de bé com a aperitiu, per a un dia que tingueu convidats a casa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: