Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu els tomàquets i remulleu la molla de pa amb aigua.
  2. Netegeu els alls del germen i aixafeu-los.
  3. Tritureu els tomàquets amb l’all i la molla de pa escorreguda.
  4. Afegiu-hi una mica d’aigua i munteu el puré de tomàquet amb l’oli com si fos una maionesa, fins a obtenir una textura de sopa espessa.
  5. Afegiu-hi el vinagre, la sal fina i el pebre blanc. Reserveu-ho en fred.
  6. Netegeu el fetge, traieu-ne la vena central i poseu-lo amb llet a temperatura ambient 4 h. Escorreu el fetge i mescleu el sucre amb la sal.
  7. Poseu el fetge en aquesta barreja 8 h a temperatura ambient. Passat aquest temps, netegeu el fetge sota l’aigua i amb paper film formeu un caneló. Acabeu prement-lo amb paper d’alumini.
  8. Poseu aigua a bullir i introduïu-hi el caneló, que cogui 3 h i 15 min a foc molt baix. L’aigua no ha de tornar a bullir. Un cop cuit, refredeu la terrina en aigua freda i gel. Conserveu-la a la nevera. Traieu el fetge del paper i talleu-ne unes rodanxes. Poseu el salmorejo en un plat fondo, el tros de fetge a sobre i làmines fines de poma sobre el fetge. Poseu-hi pebre al gust. No hi afegiu sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21-22 set

Fira de la Figa 2019

El municipi segrianenc d'Alguaire destaca pel seu conreu de figues, concretament de la varietat coll de dama. Tot...

20-22 set

El Born Street Food

El Born Street Food, el festival foodie per excel·lència de Barcelona, dóna el tret de sortida a...

22 set

Josep Pla, cuina i paisatge a Tamariu

L'escriptor empordanès Josep Pla va plasmar en moltes de les seves obres el nucli de Tamariu. La Fundació...

22 set

Verema a Albet i Noya

Amb motiu de la verema d'enguany, Albet i Noya obre les seves portes per tal d'oferir a petits i grans una nova...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto