Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu els tomàquets i remulleu la molla de pa amb aigua.
  2. Netegeu els alls del germen i aixafeu-los.
  3. Tritureu els tomàquets amb l’all i la molla de pa escorreguda.
  4. Afegiu-hi una mica d’aigua i munteu el puré de tomàquet amb l’oli com si fos una maionesa, fins a obtenir una textura de sopa espessa.
  5. Afegiu-hi el vinagre, la sal fina i el pebre blanc. Reserveu-ho en fred.
  6. Netegeu el fetge, traieu-ne la vena central i poseu-lo amb llet a temperatura ambient 4 h. Escorreu el fetge i mescleu el sucre amb la sal.
  7. Poseu el fetge en aquesta barreja 8 h a temperatura ambient. Passat aquest temps, netegeu el fetge sota l’aigua i amb paper film formeu un caneló. Acabeu prement-lo amb paper d’alumini.
  8. Poseu aigua a bullir i introduïu-hi el caneló, que cogui 3 h i 15 min a foc molt baix. L’aigua no ha de tornar a bullir. Un cop cuit, refredeu la terrina en aigua freda i gel. Conserveu-la a la nevera. Traieu el fetge del paper i talleu-ne unes rodanxes. Poseu el salmorejo en un plat fondo, el tros de fetge a sobre i làmines fines de poma sobre el fetge. Poseu-hi pebre al gust. No hi afegiu sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 nov

Concerts als cellers modernistes: Cooperativa de Sarral

El Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp i alguns cellers modernistes del projecte 'Muntanyes modernistes'...

16 nov

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

14 oct - 17 nov

II Sants fa Xup Xup

Des del 14 d'octubre fins el 17 de novembre, 19 establiments dels barris de Sants i Hostafrancs s'uneixen per engegar...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto