Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els tomàquets i remulleu la molla de pa amb aigua.
  2. Netegeu els alls del germen i aixafeu-los.
  3. Tritureu els tomàquets amb l’all i la molla de pa escorreguda.
  4. Afegiu-hi una mica d’aigua i munteu el puré de tomàquet amb l’oli com si fos una maionesa, fins a obtenir una textura de sopa espessa.
  5. Afegiu-hi el vinagre, la sal fina i el pebre blanc. Reserveu-ho en fred.
  6. Netegeu el fetge, traieu-ne la vena central i poseu-lo amb llet a temperatura ambient 4 h. Escorreu el fetge i mescleu el sucre amb la sal.
  7. Poseu el fetge en aquesta barreja 8 h a temperatura ambient. Passat aquest temps, netegeu el fetge sota l’aigua i amb paper film formeu un caneló. Acabeu prement-lo amb paper d’alumini.
  8. Poseu aigua a bullir i introduïu-hi el caneló, que cogui 3 h i 15 min a foc molt baix. L’aigua no ha de tornar a bullir. Un cop cuit, refredeu la terrina en aigua freda i gel. Conserveu-la a la nevera. Traieu el fetge del paper i talleu-ne unes rodanxes. Poseu el salmorejo en un plat fondo, el tros de fetge a sobre i làmines fines de poma sobre el fetge. Poseu-hi pebre al gust. No hi afegiu sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

26 set

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

27 set

Tastos al celler Albet i Noya

Els diumenges d’agost i setembre, el celler ofereix Tastos Varietals on cada dia es tractarà una...

30 set

Tallers gastronòmics de tardor al CC Sagrada Família

La temporada de tardor dels tallers del Centre Cívic Sagrada Família, de Barcelona, arriba carregada...

18 set - 04 oct

11a Mostra de Cuina Menorquina

Fins al 4 d'octubre, una vintena de restaurants de Menorca participen en la Mostra de Cuina Menorquina 2020....

Portada Cuina 243

PANS FÀCILS PER FER A CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Pere Venturós

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto