Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu els moniatos sencers fins que siguin tous (uns 20 min, depèn de la mida). Peleu-los i feu-ne puré amb el passapuré o aixafant-los amb una forquilla.
  2. Poseu en un cassó el moniato, el sucre, la canyella, la pell de llimona i una mica d’aigua i coeu-ho a foc baix durant 1 h, remenant-ho de tant en tant per tal que no s’enganxi. Si queda molt sec, afegiu-hi una mica més d’aigua (en total, jo hi he posat uns 200 ml d’aigua). Deixeu refredar la confitura i guardeu-la en un pot de vidre a la nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: