Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al consomé: peleu la ceba i la pastanaga, i talleu-les en cubs petits. Talleu de la mateixa manera la tija d’api. Talleu el pollastre a quarts.
  2. En una olla amb 20 ml d’oli d’oliva, ofegueu la verdura tallada a daus. Quan la verdura s’estovi i comenci a daurar-se, afegiu-hi el pollastre i deixeu que es dauri del tot.
  3. Cobriu les verdures i el pollastre amb l’aigua freda i deixeu que el brou arrenqui el bull. Abaixeu la temperatura del foc i feu coure el brou 2 h, a foc lent.
  4. Retireu el pollastre del brou i rectifiqueu-ne el punt de sal i pebre. Coleu el brou i afegiu la Jang Sauce al consomé. Reserveu-ho fins al moment de servir-ho.
  5. Per als noodles: feu bullir aigua en un cassó. Afegiu-hi la farina de fajol, sense deixar-ho de remenar amb un batedor. Afegiu-hi la sal i deixeu-ho coure 5 min; heu d’obtenir una massa llisa i homogènia, sense grumolls.
  6. Tritureu la base obtinguda amb la xantana fins a barrejar-ho completament i deixeu-ho refredar. Reserveu la base de fajol en un biberó de cuina, a la nevera, fins al moment de servir-ho.
  7. Escalfeu el consomé de pollastre i serviu-lo en un plat de presentació. Afegiu-hi delicadament el fajol, formant una espiral, a manera de noodle o espagueti.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: