Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu els ingredients del pesto fins aconseguir la textura desitjada.
  2. Poseu les albergínies en una safata, salpebreu-les i unteu-les amb oli. Rostiu-les al forn, a 180 ºC, 30 min. Deixeu-les refredar, peleu-les i talleu-les.
  3. En una paella antiadherent poseu un raig d'oli i rostiu les supremes de corball, pel costat de la pell, a foc mitjà, fins que es faci crosta. Doneu-los la volta i coeu-les per l'altre costat. Afegiu-hi flor de sal.
  4. Salteu l'albergínia en una paella, a foc mitjà, amb un raig d'oli i un pessic de sal.
  5. Serviu el corball amb l'albergínia rostida i el pesto de nous.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

06 mar

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 247

CIGRONS! ENERGIA VEGETAL

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Jan Fargas

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto