Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la llet de coco a escalfar.
  2. En un bol mescleu delicadament els rovells, el sucre i el te matxa.
  3. Afegiu la llet de coco a la mescla i aboqueu-la en motlles de ceràmica o vidre.
  4. Poseu-la a coure al forn 45 min a 82 ºC.
  5. Per a la sopa de pinya: peleu la pinya vigilant de treure’n tots els puntets de la pell. Retireu-ne el cor central i liqüeu-la. Tasteu-la i rectifiqueu la dolçor amb una mica d’almívar fred fet amb el sucre i l’aigua. Tapeu-ho i deixeu-ho refredar a la nevera. A l’hora de muntar el plat, traieu l’escuma que sura perquè quedi un suc sense cap mena d’impuresa.
  6. Desemmotlleu la crema, poseu-la al centre d’un plat soper i al voltant la sopa de pinya. Acabeu-ho amb el sorbet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: