Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Ratlleu la meitat de la tòfona i barregeu-la amb la mantega ajudant-vos amb les mans. Deixeu-la a la nevera 1 dia, filmada. 
  2. En una cassola amb la mantega de tòfona, daureu les escalunyes picades. Quan agafin color, afegiu-hi els bolets, ben nets i tallats a làmines. Afegiu-hi una mica de tòfona ratllada.
  3. Deixeu-hi daurar els bolets.
  4. Aboqueu-hi el conyac i flamegeu-lo.
  5. Mulleu-ho amb el brou de pollastre o verdures i deixeu-ho bullir 20 min.
  6. Afegiu-hi la nata i salpebreu-ho. Deixeu-ho bullir 5 min i tritureu la crema ben fina.
  7. Munteu la crema al plat, afegiu-hi per sobre un rajolí d’oli de tòfona i una mica de tòfona ratllada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 268

UN TAST DE PRIMAVERA. 40 PROPOSTES PER ASSABORIR EL BON TEMPS

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Àlex Montiel

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto