Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Ratlleu la meitat de la tòfona i barregeu-la amb la mantega ajudant-vos amb les mans. Deixeu-la a la nevera 1 dia, filmada. 
  2. En una cassola amb la mantega de tòfona, daureu les escalunyes picades. Quan agafin color, afegiu-hi els bolets, ben nets i tallats a làmines. Afegiu-hi una mica de tòfona ratllada.
  3. Deixeu-hi daurar els bolets.
  4. Aboqueu-hi el conyac i flamegeu-lo.
  5. Mulleu-ho amb el brou de pollastre o verdures i deixeu-ho bullir 20 min.
  6. Afegiu-hi la nata i salpebreu-ho. Deixeu-ho bullir 5 min i tritureu la crema ben fina.
  7. Munteu la crema al plat, afegiu-hi per sobre un rajolí d’oli de tòfona i una mica de tòfona ratllada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: