Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Per a la massa de les creps: bateu la farina, la llet, l’ou i una mica de sal fins a obtenir una massa llisa. Si no teniu clar com es fa anar el túrmix, millor que demaneu ajuda a un adult. Un cop ben batut, deixeu-ho reposar.
  2. Per al farcit: poseu els espinacs congelats coberts d’aigua en una olla al foc i, quan arrenquin el bull, coleu-los i premeu-los bé per extreure’n el màxim d’aigua. Talleu-los menuts.
  3. En una paella, amb un bon raig d’oli, salteu els espinacs, a foc mitjà, amb les panses i els pinyons. Afegiu-hi una mica de sal i aboqueu-hi la nata líquida. Coeu-ho 2 min, remenant-ho perquè s’integri tot el conjunt. Reserveu-ho.
  4. Feu les creps. Talleu una patata per la meitat, claveu-la en una forquilla per la part sense pelar i suqueu-la en la mantega fosa. Amb la patata engreixeu la paella.
  5. A foc fort, aboqueu-hi un cullerot de massa de creps, aneu girant la paella perquè es distribueixi la massa uniformement i, quan hagi quallat, gireu-la.
  6. Un cop feta la crep, poseu-hi una cullerada de farcit per sobre, tanqueu-la sobre si mateixa i ja la podeu servir.
  7. Si heu de preparar moltes creps, és millor fer-les primer totes, farcir-les i, al final, escalfar-les al microones o amb un cop de forn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

16 nov

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

14 oct - 17 nov

II Sants fa Xup Xup

Des del 14 d'octubre fins el 17 de novembre, 19 establiments dels barris de Sants i Hostafrancs s'uneixen per engegar...

04 oct - 17 nov

II Festival Cordeví

Durant aquesta tardor, del 5 d'octubre al 17 de novembre se celebra la segona edició del Festival Gastronòmic...

07-17 nov

9è Festival Most

Un any més, tothom qui vulgui gaudir de la millor producció audiovisual relacionada amb la cultura de...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto