Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Per a la massa de les creps: bateu la farina, la llet, l’ou i una mica de sal fins a obtenir una massa llisa. Si no teniu clar com es fa anar el túrmix, millor que demaneu ajuda a un adult. Un cop ben batut, deixeu-ho reposar.
  2. Per al farcit: poseu els espinacs congelats coberts d’aigua en una olla al foc i, quan arrenquin el bull, coleu-los i premeu-los bé per extreure’n el màxim d’aigua. Talleu-los menuts.
  3. En una paella, amb un bon raig d’oli, salteu els espinacs, a foc mitjà, amb les panses i els pinyons. Afegiu-hi una mica de sal i aboqueu-hi la nata líquida. Coeu-ho 2 min, remenant-ho perquè s’integri tot el conjunt. Reserveu-ho.
  4. Feu les creps. Talleu una patata per la meitat, claveu-la en una forquilla per la part sense pelar i suqueu-la en la mantega fosa. Amb la patata engreixeu la paella.
  5. A foc fort, aboqueu-hi un cullerot de massa de creps, aneu girant la paella perquè es distribueixi la massa uniformement i, quan hagi quallat, gireu-la.
  6. Un cop feta la crep, poseu-hi una cullerada de farcit per sobre, tanqueu-la sobre si mateixa i ja la podeu servir.
  7. Si heu de preparar moltes creps, és millor fer-les primer totes, farcir-les i, al final, escalfar-les al microones o amb un cop de forn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: