Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Per a la massa de les creps: bateu la farina, la llet, l’ou i una mica de sal fins a obtenir una massa llisa. Si no teniu clar com es fa anar el túrmix, millor que demaneu ajuda a un adult. Un cop ben batut, deixeu-ho reposar.
  2. Per al farcit: poseu els espinacs congelats coberts d’aigua en una olla al foc i, quan arrenquin el bull, coleu-los i premeu-los bé per extreure’n el màxim d’aigua. Talleu-los menuts.
  3. En una paella, amb un bon raig d’oli, salteu els espinacs, a foc mitjà, amb les panses i els pinyons. Afegiu-hi una mica de sal i aboqueu-hi la nata líquida. Coeu-ho 2 min, remenant-ho perquè s’integri tot el conjunt. Reserveu-ho.
  4. Feu les creps. Talleu una patata per la meitat, claveu-la en una forquilla per la part sense pelar i suqueu-la en la mantega fosa. Amb la patata engreixeu la paella.
  5. A foc fort, aboqueu-hi un cullerot de massa de creps, aneu girant la paella perquè es distribueixi la massa uniformement i, quan hagi quallat, gireu-la.
  6. Un cop feta la crep, poseu-hi una cullerada de farcit per sobre, tanqueu-la sobre si mateixa i ja la podeu servir.
  7. Si heu de preparar moltes creps, és millor fer-les primer totes, farcir-les i, al final, escalfar-les al microones o amb un cop de forn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 mai

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto