Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella amb mantega i un raig d’oli sofregiu la ceba i els alls picats. A continuació, afegiu-hi el bacallà esqueixat i ben escorregut juntament amb el julivert picat. Deixeu-ho coure fins que deixi anar tota l’aigua.
  2. Seguidament, afegiu-hi la farina i deixeu-la coure uns segons perquè no quedin grumolls. A continuació, afegiu-hi la llet i la crema de llet calentes, i deixeu-ho coure lentament uns 10 min.
  3. Passeu-ho tot en un bol i tritureu-ho amb la batedora elèctrica fins a obtenir una pasta homogènia.
  4. Poseu-ho en una paella antiadherent i aneu-ho remenant amb una cullera de fusta fins que quedi ben lligat, és a dir, que la pasta es desprengui fàcilment de la paella.
  5. Deixeu reposar i refredar la pasta, i comenceu a fer la forma de les croquetes. Primer feu-ne boles, passeu-les per la farina, l’ou batut i, finalment, pel pa ratllat.
  6. Fregiu-les en oli abundant i molt calent. Les podeu servir al plat acompanyades d’amanida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: