Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

 Croquetes de calçot i Nandu Jubany
Croquetes de calçot i Nandu Jubany
  1. Talleu els calçots escalivats a rodanxes d'1 cm de gruix.
  2. Daureu lleugerament els calçots amb la mantega i incorporeu-hi la farina.
  3. Feu el roux i coeu-ho 5 min a foc suau.
  4. Incorporeu-hi la llet bullint i remeneu-ho suaument.
  5. Afegiu-hi la sal i el pebre i coeu-ho 20 min a foc suau, remenant sovint perquè no s’enganxi.
  6. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho.
  7. Per formar les croquetes, feu boles de 40 g i passeu-les per l'ou pasteuritzat i el pa de pagès ratllat.
  8. Com a suggeriment, acompanyeu-ho amb un romesco emulsionat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: