Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu els musclos en un cassó amb una mica d’aigua i tapeu-lo perquè s’obrin. Retireu la carn dels musclos per passar-la per la picadora. Reserveu-la.
  2. En un altre cassó, foneu la mantega, escalfeu la ceba i afegiu-hi els musclos picats. Deixeu-ho coure a foc moderat fins que sigui transparent. Incorporeu-hi el tomàquet, un pessic de sal i pebre, i el brandi. Deixeu-ho uns minuts i afegiu-hi la farina, tot barrejant-ho constantment durant 2 o 3 min. Aboqueu-hi la llet calenta sense deixar-ho de remenar, fins que quedi ben cremós. Remeneu-ho durant 15 min. Incorporeu-hi els musclos picats; quan la pasta comenci a desenganxar-se del cassó, retireu-ho del foc.
  3. Poseu-ho en una plàtera tapada amb paper vegetal. Una vegada freda i reposada, formeu croquetes i arrebosseu-les passant-les primer per farina, ou batut i, finalment, pa ratllat. Fregiu-ho en abundant oli calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

16 nov

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

14 oct - 17 nov

II Sants fa Xup Xup

Des del 14 d'octubre fins el 17 de novembre, 19 establiments dels barris de Sants i Hostafrancs s'uneixen per engegar...

04 oct - 17 nov

II Festival Cordeví

Durant aquesta tardor, del 5 d'octubre al 17 de novembre se celebra la segona edició del Festival Gastronòmic...

17 nov

XIII Fira del Pa i la Xocolata

A Sant Gregori, al Gironès, dediquen una fira al pa i la xocolata, dos ingredients que, durant molts anys,...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto