Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu els musclos en un cassó amb una mica d’aigua i tapeu-lo perquè s’obrin. Retireu la carn dels musclos per passar-la per la picadora. Reserveu-la.
  2. En un altre cassó, foneu la mantega, escalfeu la ceba i afegiu-hi els musclos picats. Deixeu-ho coure a foc moderat fins que sigui transparent. Incorporeu-hi el tomàquet, un pessic de sal i pebre, i el brandi. Deixeu-ho uns minuts i afegiu-hi la farina, tot barrejant-ho constantment durant 2 o 3 min. Aboqueu-hi la llet calenta sense deixar-ho de remenar, fins que quedi ben cremós. Remeneu-ho durant 15 min. Incorporeu-hi els musclos picats; quan la pasta comenci a desenganxar-se del cassó, retireu-ho del foc.
  3. Poseu-ho en una plàtera tapada amb paper vegetal. Una vegada freda i reposada, formeu croquetes i arrebosseu-les passant-les primer per farina, ou batut i, finalment, pa ratllat. Fregiu-ho en abundant oli calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto