Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Piqueu la ceba i sofregiu-la amb oli d’oliva. Quan agafi color, afegiu-hi el polsim de tenduri i l’all molt picat. Torreu-ho uns 5 min i afegiu-hi el vi blanc. Deixeu-ho reduir fins que s’evapori del tot.
  2. Agafeu el tomàquet fregit i les cues de llagostins picades a trossos de 5 mm, i feu-ho coure uns 5 min més a foc baix. Afegiu-hi pebre negre de molinet, tasteu-ho de sal i afegiu-hi, fora del foc, les fulles de julivert picades. Guardeu aquesta preparació a la nevera.
  3. Traieu les fulles de pasta fil·lo del paquet i sobreposeu-les de dues en dues. Talleu cada fulla en tres parts iguals al llarg i tres a l’ample. Al mig de cada rectangle, disposeu la massa i enrotlleu-la com un caneló.
  4. Foneu la mantega al microones. Amb l’ajuda d’un pinzell, pinteu la vora de la fulla amb mantega per tancar el caneló. Repetiu el procés per acabar la massa de llagostins.
  5. Escalfeu el forn a 200 ºC i disposeu els canelons en una placa. Coeu-los 10 min fins a obtenir un daurat uniforme i uns canelons cruixents. Es poden menjar freds o calents.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto