Troba la teva recepta

Preparació

  1. Piqueu la ceba i sofregiu-la amb oli d’oliva. Quan agafi color, afegiu-hi el polsim de tenduri i l’all molt picat. Torreu-ho uns 5 min i afegiu-hi el vi blanc. Deixeu-ho reduir fins que s’evapori del tot.
  2. Agafeu el tomàquet fregit i les cues de llagostins picades a trossos de 5 mm, i feu-ho coure uns 5 min més a foc baix. Afegiu-hi pebre negre de molinet, tasteu-ho de sal i afegiu-hi, fora del foc, les fulles de julivert picades. Guardeu aquesta preparació a la nevera.
  3. Traieu les fulles de pasta fil·lo del paquet i sobreposeu-les de dues en dues. Talleu cada fulla en tres parts iguals al llarg i tres a l’ample. Al mig de cada rectangle, disposeu la massa i enrotlleu-la com un caneló.
  4. Foneu la mantega al microones. Amb l’ajuda d’un pinzell, pinteu la vora de la fulla amb mantega per tancar el caneló. Repetiu el procés per acabar la massa de llagostins.
  5. Escalfeu el forn a 200 ºC i disposeu els canelons en una placa. Coeu-los 10 min fins a obtenir un daurat uniforme i uns canelons cruixents. Es poden menjar freds o calents.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

Festa de la Sal 2019

Cada tercer dissabte de setembre, des de l'any 1997, l'Escala ret homenatge a dos oficis molt antics del municipi:...

21 set

Mercat de la Terra amb Peix a la Brasa

Si les iniciatives sostenibles i ecològiques són el vostre estil esteu de sort, perquè comença...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto