Troba la teva recepta

Preparació

  1. Piqueu la ceba i sofregiu-la amb oli d’oliva. Quan agafi color, afegiu-hi el polsim de tenduri i l’all molt picat. Torreu-ho uns 5 min i afegiu-hi el vi blanc. Deixeu-ho reduir fins que s’evapori del tot.
  2. Agafeu el tomàquet fregit i les cues de llagostins picades a trossos de 5 mm, i feu-ho coure uns 5 min més a foc baix. Afegiu-hi pebre negre de molinet, tasteu-ho de sal i afegiu-hi, fora del foc, les fulles de julivert picades. Guardeu aquesta preparació a la nevera.
  3. Traieu les fulles de pasta fil·lo del paquet i sobreposeu-les de dues en dues. Talleu cada fulla en tres parts iguals al llarg i tres a l’ample. Al mig de cada rectangle, disposeu la massa i enrotlleu-la com un caneló.
  4. Foneu la mantega al microones. Amb l’ajuda d’un pinzell, pinteu la vora de la fulla amb mantega per tancar el caneló. Repetiu el procés per acabar la massa de llagostins.
  5. Escalfeu el forn a 200 ºC i disposeu els canelons en una placa. Coeu-los 10 min fins a obtenir un daurat uniforme i uns canelons cruixents. Es poden menjar freds o calents.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto