Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Estireu la pasta de full i, amb un got o un tallapasta, feu-ne rodones més grans que la mida de les cassoletes que fareu servir.
  2. Unteu les rodones amb mantega i enfarineu-les, per poder-les desemmotllar més fàcilment. Punxeu-les amb una forquilla, poseu-hi un disc de paper de forn a sobre i cobriu-lo amb cigrons secs. Demaneu ajuda a un adult per coure-les al forn, a 180 ºC, 10 min.
  3. Tritureu la tonyina i la meitat de la llauna de musclos amb els formatgets i una mica d’oli de la llauna. Poseu-ho dins d’una mànega pastissera.
  4. Talleu la resta de musclos menuts.
  5. Feu una amanida amb la barreja d’enciams, el tomàquet tallat a dauets i els musclos picats. Amaniu-lo amb oli.
  6. Amb molta cura de no cremar-nos, traieu les cassoletes del forn i retireu els cigrons i el paper. Quan siguin fredes, desemmotlleu-les.
  7. Al moment de menjar-vos les cassoletes, farciu-les amb el paté de tonyina i acompanyeu-les amb l’amanida de musclos i tomàquet.

El consell

  • Si no tens mànega pastissera, pots improvisar-ne una. Només necessites una bossa de plàstic apta per contenir aliments. Posa-hi la barreja a dins, fes voltes o un nus a l’obertura, per tancar-la bé, i un tallet en un dels extrems, perquè pugui sortir el farcit.
  • Si vols fer-ho més fàcil, en comptes de preparar les cassoletes de pasta de full pots fer servir vol-au-vents comprats cuits.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

08-24 mar

7è Encarxofa't

A Cambrils, al març, ens conviden a assaborir les seves carxofes, un producte de l’horta cambrilenca...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto