Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Estireu la pasta de full i, amb un got o un tallapasta, feu-ne rodones més grans que la mida de les cassoletes que fareu servir.
  2. Unteu les rodones amb mantega i enfarineu-les, per poder-les desemmotllar més fàcilment. Punxeu-les amb una forquilla, poseu-hi un disc de paper de forn a sobre i cobriu-lo amb cigrons secs. Demaneu ajuda a un adult per coure-les al forn, a 180 ºC, 10 min.
  3. Tritureu la tonyina i la meitat de la llauna de musclos amb els formatgets i una mica d’oli de la llauna. Poseu-ho dins d’una mànega pastissera.
  4. Talleu la resta de musclos menuts.
  5. Feu una amanida amb la barreja d’enciams, el tomàquet tallat a dauets i els musclos picats. Amaniu-lo amb oli.
  6. Amb molta cura de no cremar-nos, traieu les cassoletes del forn i retireu els cigrons i el paper. Quan siguin fredes, desemmotlleu-les.
  7. Al moment de menjar-vos les cassoletes, farciu-les amb el paté de tonyina i acompanyeu-les amb l’amanida de musclos i tomàquet.

El consell

  • Si no tens mànega pastissera, pots improvisar-ne una. Només necessites una bossa de plàstic apta per contenir aliments. Posa-hi la barreja a dins, fes voltes o un nus a l’obertura, per tancar-la bé, i un tallet en un dels extrems, perquè pugui sortir el farcit.
  • Si vols fer-ho més fàcil, en comptes de preparar les cassoletes de pasta de full pots fer servir vol-au-vents comprats cuits.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: