Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu a daus el formatge i la pastanaga pelada. 
  2. Coeu els espàrrecs verds.
  3. Ratlleu la coliflor amb el forat fi del ratllador i salteu-la lleugerament a la paella amb un rajolí d'oli d'oliva verge extra i una mica de sal per donar-li un toc cruixent, però sense que perdi el toc fresc i floral que té aquesta verdura en cru.
  4. Serviu-la en un plat i acompanyeu-la d'uns daus de formatge Emmentaler AOP, uns daus petits de pastanaga, panses, espàrrecs verds cuits a trossets, tomàquets cherry i l'amaniment que més us agradi. Mengeu-la a temperatura ambient.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: