Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Demaneu a un adult que us ajudi a bullir les patates, amb pela, uns 20 min.
  2. Refresqueu-les, peleu-les i talleu-les a dauets.
  3. Amb l’ajut d’un pelador, peleu la pastanaga i bulliu-la sencera, uns 10 min. Talleu-la a dauets.
  4. Bulliu els pèsols i refresqueu-los.
  5. Barregeu la patata amb la pastanaga i els pèsols. Afegiu-hi la tonyina esmicolada.
  6. Per a la lactonesa, es tracta de batre la llet amb una mica de sal. Si cal, demaneu ajuda a un adult. Aneu-hi afegint oli a raig, a poc a poc, i bateu-ho fins que s’espesseixi.
  7. Barregeu la lactonesa amb les verdures cuites i passeu-ho tot a una safata.
  8. Acabeu-ho amb els ous durs tallats a llunes, les olives tallades per la meitat, unes torrades i una mica de pebre vermell.

El consell

  • La lactonesa es diferencia de la maionesa perquè, a l’hora de preparar-la, en comptes d’ou fem servir llet. Un cop feta, la podeu guardar a la nevera un parell de dies i fer-la servir per acompanyar amanides d’enciam, de pasta...
  • L’ensalada russa queda genial amb tot tipus d’ingredients. Proveu de posar-hi gambetes, blat de moro, tomàquets cherry, nous trossejades...
  • Si teniu pressa, en comptes de bullir les patates les podeu coure al microones. Tardareu la meitat de temps!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 mai

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto