Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Separeu les fulles d’alfàbrega de les tiges. Demaneu ajuda a un adult per triturar, amb el túrmix, les fulles amb l’oli, els pinyons, un pessic de sal i el formatge. Reserveu-ho.
  2. En una paella gran on hi càpiguen bé els espaguetis, poseu-hi un raig d’oli i salteu els tomàquets, 2 min.
  3. Bulliu els espaguetis en aigua abundant, amb una culleradeta de sal, seguint les indicacions del fabricant. Coleu-los i afegiu-los directament a la paella on hi ha els tomàquets.
  4. Afegiu-hi una cullerada de l’aigua de bullir els espaguetis i remeneu-ho una mica.
  5. Afegiu-hi el pesto, integreu-lo bé i ja ho podeu servir.

El consell

  • Aquests espaguetis també queden boníssims amb festucs.
  • Si us agrada el gust una mica picant, en preparar el pesto podeu afegir-hi una mica d’all.
  • A més de cirerols, també hi podeu afegir altres verdures, com trossets de carbassó. Només els hau de saltar una mica a la paella, amb els tomàquets.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: