Preparació
Preparació
- Separeu les fulles d’alfàbrega de les tiges. Demaneu ajuda a un adult per triturar, amb el túrmix, les fulles amb l’oli, els pinyons, un pessic de sal i el formatge. Reserveu-ho.
- En una paella gran on hi càpiguen bé els espaguetis, poseu-hi un raig d’oli i salteu els tomàquets, 2 min.
- Bulliu els espaguetis en aigua abundant, amb una culleradeta de sal, seguint les indicacions del fabricant. Coleu-los i afegiu-los directament a la paella on hi ha els tomàquets.
- Afegiu-hi una cullerada de l’aigua de bullir els espaguetis i remeneu-ho una mica.
- Afegiu-hi el pesto, integreu-lo bé i ja ho podeu servir.
El consell
- Aquests espaguetis també queden boníssims amb festucs.
- Si us agrada el gust una mica picant, en preparar el pesto podeu afegir-hi una mica d’all.
- A més de cirerols, també hi podeu afegir altres verdures, com trossets de carbassó. Només els hau de saltar una mica a la paella, amb els tomàquets.