Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu els pebrots i talleu-los a tires fines. Feu el mateix amb la ceba. Reserveu-ho.

  2. Piqueu les olives i talleu el bacallà a tires, o esqueixeu-lo.

  3. Macereu el bacallà amb l'oli d'oliva, deixeu-lo reposar uns minuts i serviu, en un timbal, el pebrot, la ceba i el bacallà. Acompanyeu-ho amb julivert picat i unes tires bullides d'alls tendres.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: