Preparació
- Talleu la costella de porc, les salsitxes i el conill a talls petits. Salpebreu-los.
- En una cassola de terrissa, enrossiu els talls de conill, de salsitxa i de costella de porc.
- Quan siguin ben daurats, traieu-los i, a la mateixa cassola, feu un sofregit amb cinc alls picolats i la ceba trinxada i, quan sigui ben cuita, afegiu-hi el tomàquet ratllat. Deixeu-ho coure fins que quedi ben concentrat.
- Torneu a posar-hi la carn, incorporeu-hi el vi i deixeu-ho reduir.
- Aboqueu-hi el brou i deixeu-ho coure, fins que la carn s’entendreixi.
- Quan el conill i la costella siguin ben tous, poseu-hi els fideus i deixeu-ho coure uns 10 min.
- Netegeu els bolets i passeu-los per un petit raig d’aigua. Salteu-los lleugerament i poseu-los a la cassola. Talleu la cua de bacallà a daus regulars i afegiu el conjunt a la cassola. Deixeu-ho coure uns minuts més.
- Un parell de minuts abans que s’acabi de coure, tireu-hi un parell de cullerades d'allioli negat, feu-hi un tomb, rectifiqueu-ho de sal i ja el tindreu llest per servir.