Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la costella de porc, les salsitxes i el conill a talls petits. Salpebreu-los.
  2. En una cassola de terrissa, enrossiu els talls de conill, de salsitxa i de costella de porc.
  3. Quan siguin ben daurats, traieu-los i, a la mateixa cassola, feu un sofregit amb cinc alls picolats i la ceba trinxada i, quan sigui ben cuita, afegiu-hi el tomàquet ratllat. Deixeu-ho coure fins que quedi ben concentrat.
  4. Torneu a posar-hi la carn, incorporeu-hi el vi i deixeu-ho reduir.
  5. Aboqueu-hi el brou i deixeu-ho coure, fins que la carn s’entendreixi.
  6. Quan el conill i la costella siguin ben tous, poseu-hi els fideus i deixeu-ho coure uns 10 min.
  7. Netegeu els bolets i passeu-los per un petit raig d’aigua. Salteu-los lleugerament i poseu-los a la cassola. Talleu la cua de bacallà a daus regulars i afegiu el conjunt a la cassola. Deixeu-ho coure uns minuts més.
  8. Un parell de minuts abans que s’acabi de coure, tireu-hi un parell de cullerades d'allioli negat, feu-hi un tomb, rectifiqueu-ho de sal i ja el tindreu llest per servir.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: