Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu els galets en una olla amb aigua i un polsim de sal. Escorreu-los, guardant una mica de l’aigua de cocció, i reserveu-los.
  2. Escaldeu els tomàquets en aigua bullent, peleu-los i talleu-los a dauets.
  3. Aixafeu els dos grans d'all amb la pela i, en una cassola grossa, sofregiu-los amb un raig d'oli.
  4. Afegiu-hi els daus de tomàquet i una cullerada de pasta de tomàquet concentrat.
  5. Netegeu i talleu el bitxo a rodanxes.
  6. Afegiu a la cassola les tàperes, les olives negres, el bitxo i la sal, i deixeu-ho coure uns instants.
  7. Afegiu-hi els galets i una mica de l’aigua que teníeu reservada; deixeu-ho coure 1 min més.
  8. Serviu la pasta als plats i per sobre acabeu-la amb fulles d’alfàbrega fresca picada, les anxoves tallades a trossets i una mica de farigola fresca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: