Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu les patates i tornegeu-les a l’anglesa, és a dir, en forma de pilota de rugbi. Peleu la pastanaga i talleu-la a rodanxes. Netegeu el carbassó i talleu-lo a trossos d’uns 5 cm.
  2. Feu bullir cada ingredient, inclosos els pèsols, amb aigua i sal i en cassons diferents perquè no es barregin els gustos, fins que estiguin grenyals. Escorreu-los i refredeu-los en aigua freda i gel. Escorreu-los molt bé.
  3. Netegeu bé el gall de Sant Pere i feu-li dues incisions en forma de creu per cada costat perquè hi penetri millor l’escalfor de la planxa. Saleu-lo, unteu-lo amb un raig d’oli i poseu-lo a la planxa a temperatura moderada, i vigileu que quedi daurat per totes dues bandes.
  4. Feu una salsa vinagreta amb 3 parts d’oli d’oliva, 1 part de suc de llimona, sal, pebre negre mòlt, pebre vermell mòlt i unes gotes de vinagre. Bateu-ho tot enèrgicament amb un batedor.
  5. Serviu el gall de  Sant Pere en una plata de ceràmica calenta, i hi afegiu la salsa i el julivert tallat ben menut per sobre. Col·loqueu una llimona, tallada per la meitat, als costats, juntament amb la guarnició ben calenta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto