Troba la teva recepta

Amb aquesta recepta, continuo amb la tradició de les receptes de la revista CUINA, ja del mes de setembre. Alhora, amb la mateixa recepta participo al HEMC d’agost-setembre, una altra de les cites que sempre m’agrada complir:

L’Aida i l’Irene del blog With the hands in the dough han triat el tomàquet com a tema del mes per aquest HEMC. Gairebé ja m’havia decidit a participar-hi fent una melmelada de tomàquet quan em va arribar la revista CUINA del setembre i, precisament, hi havia una recepta de postres amb tomàquet! Quina casualitat!

La recepta és de la secció de postres que elabora cada mes en Jordi Roca. En aquesta ocasió, presenta versions dolces de plats clàssics internacionals i proposa un refrescant gaspatxo de tomàquet i maduixots, un guacamole amb llima i pinya cremós i un chutney de mango i iogurt d’ovella aromàtic. Citant textualment la revista, aquest gaspatxo dolç és una revisió del gaspatxo clàssic, en el qual es modifica la sal pel sucre i es proposa afegir-hi tomàquet com a fruita, igual que s’hi posen els maduixots.

Preparació

  1. Renteu els maduixots i els tomàquets. Eixugueu-los. Traieu el capell dels maduixots. Reserveu-ne uns quants per a la decoració final del plat.
  2. Liqüeu els maduixots i els tomàquets. afegiu-hi la sal, el pebre negre, el sucre i l'oli. Hi podeu posar també alguna punta d'herba aromàtica, com ara menta, alfàbrega, romaní o farigola. En acabat, passeu-ho pel túrmix i coleu-ho.
  3. Muntatge: per acabar el plat munteu una amanida amb la maduixa, el tomàquet, unes fulles d'alfàbrega i de menta i serviu al moment aquest gaspatxo dolç.

Més receptes amb Fruita

Refresc de llima i llimona Vegana

Refresc de llima i llimona

Per Mariona Quadrada

30 minuts

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

25 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

26 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

27 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto