Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salteu les gambes, el cranc i la ceba caramel·litzada en una paella.
  2. Afegiu-hi la beixamel i mescleu-ho bé.
  3. Cobriu el pa de coca amb la mescla.
  4. Afegiu-hi formatge ratllat i gratineu-ho bé.

Un plat del restaurant La Superllesca

Carrer Tres d'Abril, 51. Tel. 93 630 62 40. 08830 Sant Boi de Llobregat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: