Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salteu les gambes, el cranc i la ceba caramel·litzada en una paella.
  2. Afegiu-hi la beixamel i mescleu-ho bé.
  3. Cobriu el pa de coca amb la mescla.
  4. Afegiu-hi formatge ratllat i gratineu-ho bé.

Un plat del restaurant La Superllesca

Carrer Tres d'Abril, 51. Tel. 93 630 62 40. 08830 Sant Boi de Llobregat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: