Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escorreu els cigrons i poseu-los a la picadora.
  2. Traieu la pela del bacallà, trossegeu-lo una miqueta i afegiu-lo a la picadora, amb els cigrons, l’ou, les branquetes de julivert i els grans d’all pelats. Tritureu-ho sense arribar a fer-ne una pasta i tasteu-ho de sal.
  3. Amb la massa, prepareu quatre hamburgueses amb les mans humitejades.
  4. Passeu-les per pa ratllat.
  5. Fregiu les hamburgueses en una paella amb oli d’oliva, 2-3 min per cada costat, i reserveu-les calentes.
  6. Renteu el tomàquet, peleu la ceba tendra i talleu-los a rodanxes.
  7. Renteu les fulles d’enciam i escorreu-les bé.
  8. Obriu els panets per la meitat; podeu escalfar-los una mica a la paella.
  9. Ompliu-los amb una base de tomàquet fregit i afegiu-hi l’enciam, el tomàquet natural i la ceba tendra. A sobre, poseu-hi l’hamburguesa i acabeu-ho amb l’allioli. Tapeu el panet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: