Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu aigua a bullir amb sal i quan bulli cuineu l’arròs durant 15 minuts. Coleu-lo i reserveu-lo.
  2. En una paella poseu un rajolí d’oli d’oliva i coeu els espinacs durant 10 minuts. Salpebreu-ho al gust.
  3. En un bol barregeu l’arròs amb els espinacs, el comí i l’ou.
  4. Deixeu reposar la massa a la nevera durant 30 minuts.
  5. Agafeu la massa, feu-ne porcions petites i els doneu forma d’hamburguesa.
  6. Coeu les hamburgueses al forn a 180 ºC durant 3-4 minuts.
  7. Obriu els pans d’hamburgueses i els unteu amb una fina capa de maionesa.
  8. Poseu-hi unes fulles d’amanida al gust, unes rodanxes de tomàquet i l’hamburguesa d’espinacs amb arròs.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: