Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Escaliveu els tomàquets i l’all al forn a 190 ºC. Netegeu-los, trinxeu-los i amaniu-los amb oli i pebre.
  2. Filetegeu els seitons i cobriu-los amb oli d’oliva. Escalfeu l’oli 20 min a 60 ºC. Reserveu-los. 
  3. Torreu els rectangles de pa o bé talleu la part superior dels panets de pagès i retireu-ne la molla. Cobriu la llesca amb el tomàquet amanit al llarg i en una meitat poseu-hi caviar d’arengada. 
  4. Col·loqueu el seitó al damunt de l’altra meitat i amaniu-ho amb sal gruixuda en escames. En cas de fer servir panet, ompliu-lo i afegiu-hi el caviar i el seitó al damunt. 
  5. Acabeu d’omplir-lo amb el tomàquet. Serviu-ho aviat i, opcionalment, acompanyeu-ho d’una fulla d’escarola o de grans de raïm.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto