Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
  • 300 g de pasta fresca (rigattoni)
  • 24 llagostins
  • 1/2 l de fumet de peix
  • 100 g de formatge parmigiano reggiano
  • 2 cebes
  • 1 pebrot vermell
  • sal
  • pebre negre
  • oli d’oliva extra verge

Preparació

Per al fumet de peix: poseu en una olla un litre d’aigua, 500 g de peix de roca (només el cap i les espines, tot ben net), un raig de vi blanc, una fulla de llorer i una ceba, un porro i una pastanaga, pelats i tallats a rodelles. Quan arrenqui el bull, escumeu-ho i deixeu-ho coure 20 min a foc fort. Coleu-ho i deixeu-ho refredar. En una cassola sofregiu la ceba i el pebrot tallats ben menuts a foc lent fins que quedin ben confitats, i després afegiu-hi el fumet de peix. Un cop arrenqui el bull, tireu-hi la pasta fresca durant 4 min. Després, afegiu-hi els llagostins pelats. Quan redueixi el caldo de peix, ho rectifiqueu de sal i pebre i llavors lamineu-hi el formatge.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
293CUINA portada

AQUÍ NO ES LLENÇA RES! LES MILLORS IDEES PER APROFITAR ELS ALIMENTS

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Mar Gómez i Víctor Quintillà

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: