Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Amb un ganivet, talleu les llimes per la meitat. Buideu-les amb l’ajuda d’un ganivet i una cullera fins a obtenir bols uniformes, que serviran de suport al tàrtar.
  2. Netegeu la vieira en aigua, traieu-ne el fetge i el nervi. Piqueu-la com un tàrtar. Afegiu-hi el suc de llima, el porradell picat, el coriandre, el pebre blanc acabat de moldre, la maionesa, la ceba picada molt fina, la cúrcuma en pols i l’anxova molt picada. Barregeu-ho bé i tasteu-ho de sal. Conserveu-ho en fred fins al moment de servir-ho.
  3. Serviu el tàrtar en la clova de la llima. S’hi pot afegir xili picant.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto