Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Unteu el lluç d’oli i sal. Enrotlleu en paper film cada ració i tanqueu-ho.
  2. Per a la salsa: poseu a bullir el vi i el fumet amb les herbes i reduïu-ho fins a una tercera part. Afegiu-hi la nata i torneu-ho a reduir fins a una tercera part. Coleu la salsa i torneu-ho a reduir, fins a obtenir una consistència espessa. Afegiu-hi la mantega, sal i pebre.
  3. Per al risotto: feu coure la pasta 10 min amb aigua bullent amb sal. Traieu-la i refredeu-la amb aigua freda. Piqueu molt fi les escalunyes, l’all i el julivert. Sofregiu amb 25 g de mantega les escalunyes i l’all a foc lent. Afegiu-hi el julivert fora del foc i tritureu-ho. Afegiu-hi a poc a poc la resta de la mantega pomada, fins a obtenir una pasta. Afegiu-hi sal i pebre.
  4. Bulliu aigua i coeu-hi el lluç 10 min a foc molt baix. Escalfeu el forn a 200 ºC.
  5. En una paella escalfeu la pasta amb el fumet. Quan no quedi líquid, afegiu-hi la mantega a foc baix, lligant-ho com un risotto.
  6. Traieu el lluç de l’aigua i traieu el paper film. Escalfeu-ho 5 min al forn.
  7. Escalfeu la salsa Chivry a foc lent i unteu-hi les supremes.
  8. En un plat fondo, disposeu-hi el risotto de pasta i el lluç al damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Taller de fideuada i arròs negre

Cultura gastronòmica i tradició és el que ens aporten aquests plats que mai passen de moda, sobretot...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto